Po krajšem premoru smo letos spet organizirali božično-novoletni sejem. Dogodek je lepa priložnost, da se vidimo, kakšno rečemo in skupaj naredimo prvi korak v veseli december. Takšnih možnosti je vse premalo, da bi jih spuščali.

V pripravah na sejem smo na šoli organizirali tehniški dan, ki je bil obarvan zeleno. Sklenili smo namreč, da bodo vsi naši letošnji izdelki iz naravnih materialov. Torek, 29. novembra, je bil tako zeleno ustvarjalno obarvan. Nekaj vtisov vam ponujamo v galeriji s tehniškega dneva.

Vrtčevi otroci in vzgojiteljice so začeli ustvarjati že dolgo pred šolskimi. Tudi izpod njihovih malih prstkov so pod budnim očesom vzgojiteljic in pomočnic nastale številne prikupne in estetsko dovršene stvaritve. V galeriji izdelkov se lahko prepričate, koliko lepega je nastalo in kako je mogoče ustvariti prav čedne dekoracije brez nepotrebne rabe dodatkov iz umetnih mas.

Prvi decembrski četrtek smo se zbrali v vaškem domu. V prijetnem ozračju in dobri družbi so si obiskovalci lahko izbirali naše božično-novoletne dekoracije. Na voljo so bili tudi čaj in piškoti za posladek.

Zahvaljujemo se za številčno udeležbo in vse prejete donacije.

Galerija 1: “Vhodni materiali” in delavne ročice na tehniškem dnevu.

Galerija 2: Številni izdelki, ki so nastali pod spretnimi prstki v vrtcu in šoli.

Galerija 3: Nekaj utrinkov z božično-novoletnega sejma.

(Visited 203 times, 1 visits today)